Leven met diabetes

Er komt aardig veel kijken bij een leven met diabetes. Om zoveel mogelijk zorgen van je schouders te halen hebben we een aantal dingen op een rijtje gezet, zodat je deze er gemakkelijk bij kan pakken als je ze nodig hebt. Een leven met diabetes verandert continue, maar we hebben geprobeerd zo compleet mogelijk te zijn.

Voeding bij diabetes gemixte groente
Team Suikerziekte

Voeding bij diabetes

Heb jij diabetes? Dan weet je hoe onwijs belangrijk het is om op jouw voeding te letten. Weten wat je eet en wat voor actie je gaat ondernemen als je diabetes hebt is namelijk bepalend voor wat je bloedsuikers doen. Lees hieronder meer!
Op vakantie met diabetes vliegveld
Team Suikerziekte

Diabetes en op vakantie

Alles wat je moet weten over op vakantie gaan met diabetes. Denk aan: welke spullen moet ik mee? Wat moet ik allemaal regelen? Hoe kan ik vliegen met mijn spullen? Hoe houd ik mijn medicijnen koud (of warm)? En nog veel meer!
Tieners praten over dagelijkse dingen van diabetes
Team Suikerziekte

Dagelijkse dingen

Je staat er niet altijd bij stil, maar diabetespatiƫnten moeten helaas met enkele extra dingen rekening houden in het dagelijks leven. Hoe dan ook, is het zeker mogelijk voor mensen met diabetes om 100% te genieten van het leven! Lees hier meer.
Diabetes en sporten met groep hardlopers
Team Suikerziekte

Diabetes en sporten

Als je diabetes hebt is het heel goed voor je bloedsuikers en voor jezelf om te sporten! Je moet wel op een aantal dingen letten. Toch is dit heel goed mogelijk. Sporten ondanks diabetes heeft goede effecten op je gezondheid. Lees hierover meer!